Yritys

Yritys

KHT Auno Inkeröisen vuonna 1990 perustama Tilintarkastus Inkeröinen Oy toimi itsenäisenä tilintarkastustoimistona vuoteen 2017 saakka. Kesällä 2017 toteutetun yritysjärjestelyn myötä tilintarkastusliiketoiminta siirrettiin uuteen yhtiöön ja tämän yhtiön osakkaaksi heinäkuussa 2017 tuli KHT Juho Himanen. Osakaspohjan laajentuessa yhtiön nimeksi tuli Tilintarkastus Inkeröinen & Himanen Oy.

Auno Inkeröinen luopui yhtiön osakkuudesta kesällä 2020 ja yhtiön osakkaaksi kutsuttiin KHT Jenni Kovanen. Auno Inkeröinen jatkaa edelleen asiakaspalvelutehtävissä ja yhtiön hallituksen jäsenenä. Aunon lisäksi yhtiön hallitukseen kuuluvat Jenni Kovanen (puheenjohtaja) ja Juho Himanen (jäsen). Yhtiön toimitusjohtajana toimii KHT Juho Himanen. Olemme Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymä tilintarkastusyhteisö.

Yhtiömme palveluksessa työskentelee tällä hetkellä kahdeksan henkilöä ja tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastukseen, verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita. Tavoitteenamme on huolehtia siitä, että palvelemme asiakkaitamme osaavasti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Keskitymme erityisesti palvelemaan omistajajohtoisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä. Osa asiakkaistamme on yleisen edun kannalta merkittäviä yhteisöjä.

Toimistomme sijaitsee Mikkelissä osoitteessa Linnankatu 5, 2. krs.