Henkilöstö

KHT Juho Himanen

KHT Juho Himanen on yhtiön osakas ja toimitusjohtaja. Juho on työskennellyt vaativissa tilintarkastus- ja asiantuntijatehtävissä lähes 20 vuoden ajan. Juho on ollut aikaisemmin osakkaana DHS Oy Audit Partnersissa sekä työskennellyt pitkään Deloittella.

Juholla on kokemusta useilla eri toimialoilla toimivien yritysten tilintarkastuksesta ja Juho on toiminut neuvonantajana useisiin yritysjärjestelyihin liittyen ja vastannut monien taloudellisten Due Diligence-toimeksiantojen toteuttamisesta.

Juhon asiakaskunta koostuu pääosin pienistä ja keskisuurista yrityksistä, joista osa on julkisen edun kannalta merkittäviä yhteisöjä.

juho.himanen@ajaudit.fi

+358 50 594 0362


KHT Jenni Kovanen

KHT Jenni Kovanen on yhtiön osakas ja hallituksen puheenjohtaja.

Jenni on työskennellyt monipuolisissa tilintarkastustehtävissä 15 vuoden ajan. Jenni on aikaisemmin toiminut mm. Deloitten ja RSM Finland Oy:n palveluksessa. Jennillä on kokemusta useilla eri toimialoilla toimivien yritysten tilintarkastuksista, ja Jennin asiakaskunta muodostuu pääosin pienistä ja keskisuurista yrityksistä. Vuositilintarkastusten lisäksi Jennillä on runsaasti kokemusta konkurssi-, saneeraus- ja väärinkäytöstilanteisiin liittyvistä erityistarkastuksista. Jenni on osallistunut yli viidenkymmenen erityistarkastuksen toteuttamiseen.

jenni.kovanen@ajaudit.fi

+358 40 759 6285


KHT Auno Inkeröinen

KHT Auno Inkeröinen on yhtiön hallituksen jäsen. Auno on työskennellyt vaativissa tilintarkastus- ja asiantuntijatehtävissä yli 40 vuoden ajan, joista 27 vuotta yksityisyrittäjänä.

Aunolla on kokemusta useilla eri toimialoilla toimivien yritysten tilintarkastuksesta. Aunolla on pitkäaikainen kokemus yritysjärjestelyistä ja Auno on toiminut neuvonantajana yli tuhanteen yritysjärjestelyyn liittyen.

Aunon asiakaskunta koostuu pääosin pienistä ja keskisuurista yrityksistä.

auno.inkeroinen@ajaudit.fi

+358 44 065 3613

KHT Sinikka Hiidenmaa

KHT Sinikka Hiidenmaa on työskennyt vaativissa tilintarkastus- ja asiantuntijatehtävissä yli 40 vuoden ajan. Sinikka on toiminut Mikkelin Tilitoimisto Oy:n omistajana ja toimitusjohtajana vuoteen 2017 saakka, jolloin hän luopui yhtiön omistuksesta. Sinikka on ollut hyväksytty tilintarkastaja vuodesta 1996 lähtien.

Sinikalla on kokemusta useilla eri toimialoilla toimivien yritysten tilintarkastuksesta. Vuositilintarkastusten lisäksi Sinikalla on pitkäaikainen kokemus yritysjärjestelyistä ja hän on toiminut luennoitsijana mm. kirjanpitoon, hallintoon ja verotukseen liittyvissä aihealueissa.

sinikka.hiidenmaa@ajaudit.fi

+358 40 545 1591

HT Päivi Väisänen

Päivi on työskennellyt monipuolisissa tilintarkastustehtävissä PwC:llä lähes 12 vuoden ajan ja lisäksi verohallinnossa seitsemän vuoden ajan. Vuositilintarkastusten lisäksi Päivillä on runsaasti kokemusta verotukseen liittyvistä tehtävistä.

Päivillä on kokemusta useilla eri toimialoilla toimivien yritysten tilintarkastuksesta ja Päivi on osallistunut monien listayhtiöiden tilintarkastuksen toteuttamiseen.

paivi.vaisanen@ajaudit.fi

+358 50 590 7295

Taina Inkeröinen

Taina Inkeröinen on aloittanut yhtiön palveluksessa keväällä 2017 ja Taina työskentelee hallintotehtävissä ja avustavissa tilintarkastustehtävissä. Taina opiskelee tradenomiksi talouden ja hallinnon koulutusohjelmassa Mikkelin ammattikorkeakoulussa.

taina.inkeröinen@ajaudit.fi

+358 44 318 0550

Paula Nyyla

Paula Nyyla on aloittanut yhtiön palveluksessa tammikuussa 2020 ja Paula työskentelee avustavissa tilintarkastustehtävissä. Paula on koulutukseltaan tradenomi ja hänellä on aikaisempaa kokemusta kirjanpitotehtävistä sekä tilinpäätösten laatimisesta.

paula.nyyla@ajaudit.fi

+358 44 331 7629